WILLICROFT

In Angels & Dragons

Welkom bij Willicroft - Proef de Toekomst

Funding-doel: € 200.000,-

Bij Willicroft zijn we vastbesloten om de toekomst van voedsel te veranderen. We zijn trots om ‘Original Better’ te introduceren – de meest duurzame en milieuvriendelijke plantaardige boter op de markt. Voor ons gaat het niet alleen om boter; het gaat om een nieuwe manier van genieten van eten. Laten we samen duurzaamheid tot de nieuwe standaard maken.Als Boter...

Dankzij fermentatie hebben we boterzuur gerepliceerd, de cruciale smaakcomponent van zuivelboter.

Original Better smelt bij dezelfde temperatuur als zuivelboter, waardoor het niet zomaar een smeersel is, maar de perfecte metgezel om mee te koken of te bakken.

...Maar Beter

Original Better stoot 7 keer minder uit dan zuivelboter.

We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en hebben 10-15 g minder verzadigd vet per 100g.

Onze Groei en Impact

Ons assortiment plantaardige kaas is al verkrijgbaar in meer dan 500 supermarkten in Nederland, zoals Albert Heijn, Dekamarkt en EkoPlaza. We breiden nu uit naar Duitsland en verwachten binnenkort bij JUMBO en Lidl te liggen, waardoor ons bereik groeit naar meer dan 1200 nieuwe verkooppunten.

Investeren in de Toekomst

We streven ernaar om 200.000 euro op te halen via een converteerbare leningovereenkomst (CLA), waar je kunt investeren vanaf 1.000 euro. Een CLA begint als een lening en kan binnen 2 jaar, op jouw eigen keuze, worden omgezet in aandelen. Je ontvangt 6% rente op de lening. De omzetting heeft een waarderingsplafond van 7,5 miljoen euro of een korting van 20%.


Bestemming van de Fondsen

Lancering van Original Better in detailhandel en foodservice. Dekking van vermeldingskosten en campagnebudgetten voor retail-lanceringen. Bereiken van het break-even punt voor ons complete assortiment (kaas en boter). Opzetten van een chef-ambassadeurprogramma voor Original Better. Original Better in de menu’s van 10 Michelin-sterrenrestaurants krijgen. Jouw Investering Maakt Verschil

Door te investeren, ondersteun je een toekomst waar duurzaamheid de kern is van authentieke smaak. We zijn hier niet alleen om boter te maken; we creëren een beweging.

 


Sluit je aan bij de Verandering

Word deel van deze verandering en geniet van de voldoening van een betekenisvolle investering die goed is voor jou, je kinderen en Moeder Natuur. Jouw steun helpt ons een ‘Better’ toekomst normaal te maken.

 

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!