Tussenstand DHF Capital

** De tussenstand van DHF Capital **

Precies één week geleden was Bas Kooijman MSTA in Nederland om aan een groep geïnteresseerde investeerders zijn verhaal te houden over het bedrijf.

Het bijzondere aan deze presentatie was, dat een groot deel van de aanwezigen al had toegezegd om te participeren in DHF Capital S.A.. Hierdoor ontstond er na de presentatie een kennismakingsronde en een soort brainstorm over de stappen die DHF Capital S.A. met deze nieuwe ambassadeurs kan gaan zetten.

Dit is één van de aspecten die wij vanuit Angels & Dragons ontzettend belangrijk vinden. Investeren in het MKB is namelijk méér dan puur een belegging waar je geld naartoe stuurt en hoopt dat het ooit meer waard wordt. Investeren in het MKB is een ontzettend actieve investering waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Als investeerder help je het bedrijf groeien en jij groeit zelf direct mee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!