Sjakes

Funding-target: € 120.000,-

Sjakes is dé smoothie-maaltijd die gezond, vegan en super snel klaar is. Gratis thuisbezorgd en binnen 1 minuut klaar.

Het verschil met andere smoothies is dat deze door een ex-topsporter gefabriceerde Sjake daadwerkelijk een maaltijd vervangt met alle ingrediënten die je als mens nodig hebt om van te leven. We hebben het hier dus niet over een snelle mix, maar over echt eten. Gezond eten staat gelijk aan vers eten. Daarom gebruikt Sjakes alleen echte ingrediënten. Elke Sjake bestaat uit een mix van bevroren groenten en fruit, superfoods en plantaardige proteïne. Zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Sjakes is dus feitelijk de enige écht gezonde maaltijdvervanger.

Toen Sjakes op zoek ging naar financiering stond de basis er prima voor. Het product en de verpakking waren goed doorontwikkeld. De organisatie was opgezet, de productie uitbesteed en de logistiek geregeld. Sjakes lag al bij Jumbo en Gorillas en draaide al zeer goede cijfers bij deze eerste supermarkten. Ook waren er via de website in de eerste twee maanden al aardig wat abonnementen verkocht.

Het was een uniek product met veel groeipotentie. Uiteraard lagen en liggen er nog veel groeikansen. Met het oprichten van een goed salesteam moesten onder andere meer supermarkten en de kantorenmarkt worden veroverd. Om groei te realiseren werd €120.000 opgehaald tegen 10% van de aandelen. Deze pot was binnen een paar uur volledig gefund.

Let op: deze casus kan niet meer worden gefinancierd. De funding is al bij de volgers van Angels & Dragons opgehaald. Dit is zo snel gegaan dat er op dat moment geen behoefte meer was aan financiering. Later heeft er nog wel een pitch plaatsgevonden bij het tv-programma Dragon’s Den. Hoe dat is afgelopen, kun je binnenkort op tv volgen.

Status funding

Gefund 100%

De funding is nog open! Vraag het pitchdeck aan, of meld je direct aan voor de lunch!

Add Your Heading Text Here

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Via dit formulier kan jij aangeven dat je wilt investeren in dit bedrijf. De ondernemers van het bedrijven nemen contact met je op over de details van de investering.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!