PRO-mounts

In Angels & Dragons

PRO-mounts 2024 - De Revolutie in Urban Mobility

FUNDING-DOEL €200.000-

 In het hart van PRO-mounts geloven we dat innovatie in mobiliteit een krachtig instrument kan zijn om onze wereld te verbeteren. Onze missie is eenvoudig: stedelijke mobiliteit vooruitstuwen en iedereen in staat stellen om hun reis met vreugde en comfort voort te zetten. We zijn ervan overtuigd dat slimme mobiliteit een verbindend element is dat ons helpt om de afstanden binnen onze steden te overbruggen.

OPWEG NAAR UITMUNTENDHEID

PRO-mounts combineert technologie en doelgerichtheid om producten te creëren die zo lonend en praktisch zijn, dat je ze wilt delen. Door rekening te houden met diversiteit in onze klantencirkel, bieden we een breed scala aan modellen, inclusief opties voor elk type rijder.

TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN

We streven ernaar om iedereen te verwelkomen en samen te brengen. Onze steps onderscheiden zich door uniek ontwerp, kracht en gebruiksgemak, en ze prikkelen het avontuurlijke in iedereen. Ongeacht de diverse behoeften van onze gebruikers, zijn de PRO-mounts producten een hit bij zowel urban explorers als gemaksliefhebbers.

PRO-mounts IN CIJFERS
Met een indrukwekkende groei en positieve feedback van klanten in de MediaMarkt, BOL en nog veel meer, maakt PRO-mounts een positieve impact in stedelijke mobiliteit. Om deze ontwikkeling te ondersteunen, plannen we de uitbreiding van ons team en assortiment. In 2023 bereikten we een omzet van € 962.000 en we verwachten in de komende jaren vertienvoudiging van deze cijfers.


VERANTWOORDE BEDRIJFSVOERING
Bij PRO-mounts streven we niet alleen naar uitzonderlijke producten, maar ook naar een verantwoorde bedrijfsaanpak. We zijn toegewijd aan het leiden van de urban mobility-revolutie op een manier die duurzaam, ethisch en open staat voor iedereen die gelooft in onze visie.

WORD MEDE-EIGENAAR VAN PRO-mounts

JONG, ENERGIEVOL, GEMOTIVEERD & KENNISRIJK bedrijf, PRO-mounts, zoekt partners. We hebben reeds een voorsprong:

• Producten zijn doorontwikkeld

• Service & Repair is ‘up & running’

• Klantenkring reeds aanwezig

 

Investeer in PRO-mounts and help ons bedrijf naar een hoger & professioneler niveau te tillen en maak deel uit van de potentie waarin je je inleg kan vertienvoudigen in de komende jaren.

Om onze huidige positie te behouden en verder uit te bouwen, moeten we nu investeren in Service & Repair en nieuwe modellen. Daarvoor halen we € 200.000 aan financiering op tegen 25% aandelen.

BESTEMMING VAN DE FONDSEN

De opgehaalde fondsen zullen worden gebruikt voor:

• Uitbreiding van het team: Het aantrekken van nieuwe talenten om onze groei te ondersteunen.

• Inkoop van nieuwe modellen om ons aanbod te verbreden daar waar de markt om vraagt.

• De ontwikkeling en lancering van Service & Repair. Dit omvat zowel technische als infrastructuurbouw.

 

Sluit je aan bij PRO-Mounts

Dit is een geweldige kans om deel te nemen aan de Urban Mobility revolutie, profiteer van de partner voordelen en om ons bedrijf klaar te stomen tot potentieel overname kandidaat.

Door te investeren steun je onze visie om te innoveren in de urban mobility sector en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Jij kan het verschil maken en ons helpen in deze verandering.

Voordat je het weet, ben je deel van de revolutie!

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!