Pablo's Quinoa Revolución

In Angels & Dragons

Funding-doel: € 150.000,-

Pablo’s Quinoa Revolucion is op zoek naar een financiering van in totaal € 150.000,-. Download het pitchdeck om alles te weten te komen over het bedrijf. Je kunt bij Pablo instappen vanaf € 10.000,-.

Het is bij de meeste mensen inmiddels wel bekend dat quinoa een plantensoort is die een compleet eiwit biedt, dat het een van de weinige plantaardige voedingsmiddelen is die een perfecte balans biedt van alle essentiële aminozuren en dat het ondanks dat het helemaal uit Zuid-Amerika komt, een uitzonderlijk lage ecologische voetafdruk heeft. Dit zorgt voor een enorme boost aan nieuwe klanten voor de niet te stoppen revolutie van Pablo.

Wat minder bekend is, is dat Pablo zelf quinoa naar Europa heeft gebracht, dat hij een sterke supply chain heeft opgebouwd en dat hij als enige merk volledig gefocust is op quinoa, waardoor hij bijna het dubbele verkoopt van zijn concurrenten. Hij heeft een weloverwogen en bewezen plan om na een sterke basis te leggen in Nederland ook de UK en VS te veroveren. Pablo vertelt je alles over het hoe en waarom in de video op deze webpagina en in het vernieuwde pitchdeck voor zijn tweede investeringsronde.

Tweede ronde zeg je? Ja, eerder haalde Pablo een eerste ronde op, maar omdat de groei zo snel gaat – er werden onder andere 300 extra Albert Heijn filialen aan de keten toegevoegd – heeft Pablo besloten nu al de geplande tweede ronde op te halen. Hierin wordt nog eens € 150.000,- opgehaald en worden extra investeerders aangetrokken. In de eerste ronde was Pablo binnen 2 weken gefund. Aangezien succes een aantrekkende werking heeft, verwachten we dat deze ronde ook niet te lang zal duren.

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!