One Planet Pizza

In Angels & Dragons

One Planet Pizza - Een Wereld van Vegan Pizza's

FUNDING-DOEL €125.000-

Er waait een frisse wind door de wereld van beleggingen, en zoals altijd zijn wij hier bij Angel & Dragons Mastermind dol op het ontdekken van vernieuwende kansen voor ons netwerk.

Welkom bij One Planet Pizza, de wereld van heerlijke veganistische pizza’s die niet alleen ongelooflijk smakelijk zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst voor mens en planeet. One Planet Pizza is een nieuw concept dat is ontstaan uit de wens om de wereld te veranderen. We willen mensen inspireren om bewuste keuzes te maken en zo bij te dragen aan een duurzame toekomst voor mens en planeet. Daarom hebben we een heerlijke veganistische pizza ontwikkeld die niet alleen ongelooflijk smakelijk is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Vandaag hebben we een verleidelijke primeur voor jou - een kans om deel te nemen aan het succesverhaal van een snelgroeiend, duurzaam bedrijf dat hartstochtelijk werkt aan een groenere, smaakvollere toekomst voor ons allemaal: OnePlanetPizza!

OnePlanetPizza is niet zomaar een pizzabedrijf. Ze creëren heerlijke veganistische pizza’s, met de missie om onze planeet gezonder achter te laten dan hoe ze het gevonden hebben. Hierdoor zijn ze de eerste keus geworden bij ethisch bewuste consumenten en diegenen die streven naar een duurzaam levensstijl.

We vinden dit een opwindende kans en wilden jullie – onze bevoorrechte Mastermind-leden – als eerste hiervan op de hoogte brengen.

Waarom zou je je hierover verheugen?Groeiende vraag:
Het bewustzijn en de acceptatie van 
plantaardige voeding is nog nooit zo groot 
geweest. De markt voor veganistische 
producten explodeert!


Bedrijf met missie:
OnePlanetPizza streeft ernaar verandering in de wereld te brengen door duurzaamheid te 
integreren in elk aspect van hun 
bedrijf, van ingrediënten 
tot verpakking.Gepositioneerd voor succes:
Met een bewezen track record, een 
gepassioneerd team en een loyale klantenbasis 
is OnePlanetPizza klaar voor expansie.

Sluit je aan bij One Planet Pizza

Niet vaak krijgen we de kans om ons geld te laten groeien terwijl we een belangrijke impact maken. Dit is zo’n kans. Kijk dit weekend nog uit naar meer informatie en laat de details je smaakpapillen als investeerder prikkelen!

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!