Angels & Dragons
de Masterclass

Play Video

Leer alles over investeren in het MKB, in één masterclass op locatie.

Niemand minder dan Bernd W. Mintjes geeft de masterclass  ‘Investeren in het MKB’. Voor slechts € 499,- leer jij in deze masterclass alles wat jij moet weten om te investeren in bedrijven. Er zijn per editie slechts 15 plekken beschikbaar. Schrijf je daarom snel in! 
 
De masterclass wordt vooraf gegaan door een fantastische presentatie van Eddie Tjon Fo. In deze presentatie gaat hij het vooral hebben over de dynamiek tussen investeerder en ondernemer. Ontzettend waardevol wanneer je gaat participeren in een bedrijf!
 

De masterclass is een dag vullend programma. We beginnen om 9:30 met een kop koffie of thee. Rond het middaguur wordt er een lunch verzorgt en rond 17:00 is het programma afgelopen. Uiteraard is dat hét moment voor een borrel en om nog even gezellig na te praten!

Het vindt plaats in Nijkerkerveen. De exacte locatie en adresgegevens ontvang je na aanmelding via de e-mail.

De Academy

Leren

Bedrijven beoordelen
Deals realiseren
Bedrijven versterken
Winst realiseren

Krijgen

Voorrang bij deals
Toegang tot juridische kennis & documenten
Toegang tot ervaren experts
Een eigen mastermind

Doel

Investeren in MKB-bedrijven is investeren in bedrijven die echt iets toevoegen aan de maatschappij en waar jij zelf nadrukkelijk als business angel betrokken bent.

Wel levert zonder kennis of netwerk investeren meer risico op dan b.v. in een beursgenoteerd bedrijf. Het is dus zowel in jouw belang, als dat van de bedrijven om jouw kennis te vergroten.

In onze Angels & Dragons Academy word jij daarom door doorgewinterde business angels bij de hand genomen. Je leert waardebepalingen beoordelen, bedrijven analyseren en krijgt kennis en toegang tot de juridische documenten. Je hebt je eigen mastermind-groep met angel investeerders om mee te sparren en maandelijks toegang tot een expert (business angel). Als opgeleide angel krijg jij de unieke kansen een week eerder dan de rest.

Basics 499,-

Niemand minder dan Bernd Mintjes neemt jou LIVE in een volle dag samen met negen andere cursisten mee in alles dat komt kijken bij het investeren in bedrijven. Bernd is een van grondlegger van tv-programma Dragons’ Den, vaste gast bij Radio-programma De Pitch van BNR en is de ontwikkelaar van een van Nederlands eerste angels platforms Investormatch. Hij weet kortom alles wat komt kijken om in bedrijven te investeren en kan hier als docent vol passie over vertellen. (inclusief lunch & oefencasus)

Maar dit is nog niet alles! Ook Eddie Tjon Fo of zijn compagnon van Sparkwise zullen een waardevolle bijdrage leveren aan de Masterclass.

Naast bedrijven leren te beoordelen is het uiteraard ook belangrijk te begrijpen hoe jij als mens vervolgens tot keuzes en tot actie komt. Veel van deze processen gebeuren onbewust en onze biologie kent zijn beperkingen. Om hier meer zicht en grip op te krijgen worden o.a. de volgende dingen behandeld tijdens de masterclass:
Hebben mensen een vrije wil? Hoe maakt het brein keuzes? De rolverdeling tussen intelligentie en gevoel. De rol van hormonen bij beslissingen. Je leert alles over de beïnvloeding van keuzes, Objectieve besluitvorming en Risico’s en kansen inschatten!

Angels & Dragons Mastermind

Wordt lid van de Angels & Dragons Mastermind. In deze community krijg jij:

  • Een week eerder toegang tot alle investeringsrondes via Angels & Dragons
  • Een maandelijkse kennissessie met een specialist
  • Toegang tot de hechte community waarin je cases onderling kunt bespreken
  • Een door Angels & Dragons gefaciliteerde mogelijkheid om ondernemers die opzoek zijn naar funding te spreken en vragen te stellen

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!