BEKIJK HIER DE VIDEO'S VAN LIVE EVENTS

Play Video

6 december 2022

Angels & Dragons december 2022 | Florint

Vraag alle informatie aan over florint via: https://ejcapital.eu/florint

Play Video

1 november 2022

Angels & Dragons november 2022 | DHF Capital

In de liveshow van deze maand pitcht Bas Kooijman van DHF Capital S.A. zijn plan om het bedrijf explosief te laten groeien. Een buitenkans, want hoe vaak heb je de mogelijkheid om te investeren ín een beleggingsfonds in plaats van erbij? Stel jouw vragen aan Bas in de comments en meld je aan voor het kennismakingsevent. Hij komt hier speciaal uit Dubai naar Nederland voor gevlogen.

Play Video

4 oktober 2022

Angels & Dragons oktober 2022 | EVRE & Masterclass

In de liveshow van deze maand pitcht Glenson Evertsz zijn vastgoedproject op Aruba. Daarnaast praten we door over hoé je nou investeert in vastgoed. Stel jouw vragen aan deze ondernemers in de comments of meld je aan voor de investorslunch!

Play Video

6 september 2022

Angels & Dragons september 2022 | BonHydroponics & Factris

In de liveshow van deze maand pitchen Edward van Wonderen van BonHydroponics en Brian Reaves van Factris. Stel jouw vragen aan deze ondernemers in de comments of meld je aan voor de investorslunches.

Play Video

2 augustus 2022

Angels & Dragons augustus 2022 | ByAr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!