Wij helpen Investeerders aan de juiste ondernemers
Wij koppelen u als investeerder aan de juiste ondernemers

Investeringsvormen

Vastgoed

Investeren in vastgoed door geld te lenen of te investeren in (een aandeel in) vastgoed.

Investeringen

De mogelijkheid te investeren in een bedrijf door geld te lenen of te investeren in aandelen.

U zoekt interessante ventures om in te investeren?

Dan kunnen wij u wellicht helpen. Het is onze kerntaak om voor ondernemingen de juiste financier te vinden. Kort gezegd: wij matchen geld en ondernemers.

Het geldt voor de meeste ondernemingen. Op een goed moment heb je een kapitaalinjectie nodig om verder te groeien. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zekerheid te vinden in waar een investeerder in investeert. Maar welke ventures passen het best bij u als investeerder? Misschien zoekt u een ondernemer die naast aandelen ook naar andere financieringsvormen zoekt? 

Onze voordelen voor investeerders om aan te sluiten bij EJ Capital

We hebben een netwerk van hele interessante ondernemers waarin geinvesteerd kan worden en waaraan geld kan geleend worden. Ze zijn zeer divers in verschillende branches en van start up tot scale up en professioneel bedrijf. Naast geld zoeken we ook vaak smart money oftewel investeerders die mee kunnen denken strategisch. Dit hoeft niet maar dit wordt soms gevraagd. 

Investeren vanaf een bepaald bedrag?

Bij ons kunt u vanaf 25k instappen. Dit vanwege het feit dat wij een professioneel platform zijn en rekening houden met de regels van de AFM. Wij zoeken professionele investeerders met ervaring in het investeren in mkb bedrijven. Wij zoeken namelijk niet alleen geld maar soms ook kennis zodat men in een advies board kan komen van een bedrijf. 

Investeren in vastgoed

EJ Capital verwerft en beheert vastgoed met een focus op zowel het genereren van inkomsten op korte termijn als op waardecreatie op de lange termijn. Edwin Schaafsma, oprichter en CEO, heeft EJ Capital opgericht om gewone beleggers toegang te geven tot vastgoeddeals van institutionele kwaliteit die normaal alleen voor de grootste beleggers zijn gereserveerd.

"Visualiseer intellectueel kapitaal van hoge kwaliteit zonder superieure samenwerking en geïnstalleerde basisportals voor het delen van ideeën."

Wat zijn onze voorwaarden?

We verwachten als er interesse is dat men vakkundig is om de juiste vragen te stellen en dat men een goede adviseur heeft en ervaring. Daarnaast ervaring in het lezen van een waarderingsrapport die we uit gaan brengen van de mkb ondernemers zodat men snapt waarin men investeert. Heeft men geen vakkundige adviseur dan hebben wij een accountant die ze kunnen benaderen. 

'What's in it' for EJ Capital?

EJ Capital werkt op basis van een succesfee. Halen wij de volledige investering op? Dan spreken wij een fee met de opdrachtgever af wie wordt uitgekeerd. De samenstelling hiervan kan verschillen. De investeerder merkt hier echter niks van. Dit wordt afgestemd met de opdrachtgever.

Wat zijn onze voorwaarden?

Ons netwerk bestaat uit financiers in binnen en buitenland (eigen bank onder andere) en investeerders die graag met jou als ondernemer meedenken richting meer groei en succes. Deze investeerders zijn vaak zelf (oud) ondernemer geweest. Wij geloven in kennis delen en delen is vermenigvuldigen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat er een financiering geregeld is zodat de ondernemer harder kan groeien!

Uw vastgoed financieren

Uw bedrijf upscalen

Uw bedrijf verkoopklaar maken

Edwin Schaafsma

Ik sta voor het gelijkmaken van het speelveld en zal mijn voorbeeld en invloed gebruiken om degenen die verkeerd zijn geïnformeerd en gemarginaliseerd zijn vooruit te helpen. Ik bied kansen die uitvoerbaar zijn.

De afgelopen 15 jaar heb ik geinvesteerd in mijn eigen bedrijven. Door te investeren in onroerend goed heb ik een levensstijl kunnen leiden die ik me nooit had kunnen voorstellen. Ik heb EJ Capital opgericht, zodat iedereen dezelfde kans heeft!

Stability

Real estate is less volatile and has historically outperformed the S&P 500.

Cash Flow

Tenants pay monthly rent which covers expenses and provides cash flow to the owners.

Amortization

Property cash flow services the debt which increases your equity, creating long-term wealth.

Tax Benefits

Depreciation is a free tax write-off that allows you to keep more cash flow in your pocket.

Leverage

You can leverage real estate, allowing for the purchase of $100M with only $25M.

Appreciation

Real estate typically appreciates in value faster than inflation.

Waarin onderscheiden wij ons van andere

Ons netwerk bestaat uit financiers in binnen en buitenland (eigen bank onder andere) en investeerders die graag met jou als ondernemer meedenken richting meer groei en succes. Deze investeerders zijn vaak zelf (oud) ondernemer geweest. Wij geloven in kennis delen en delen is vermenigvuldigen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat er een financiering geregeld is zodat de ondernemer harder kan groeien!

Een aantal succes cases

Kom in contact met ondernemers

Wij zien dat als er uiteindelijk een goede match is met de juiste financieringspartner of investeerder de ondernemer groeit in zijn bedrijf. Niet alleen qua omzet, maar ook met een beter business model. Het zorgt voor meer waarde in het bedrijf en minder tijd om dit te bereiken.

 

Geef u op als investeerder voor onze kandidaten

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!