Een Leven als Investeerder: Van Financiële Strijd naar Vrijheid

Van Droom naar Realiteit: Mijn Leven als Succesvolle Investeerder en Wereldreiziger

Investeerder worden

Ik leef nu mijn droomleven als investeerder en als mens, waarbij ik de vrijheid heb om te wonen waar ik wil en samen met mijn gezin veel kan reizen. We genieten van een luxueus leven dankzij de waardevolle en goed renderende assets waarin we investeren. Het spel van investeren en ondernemen heeft mijn hart gestolen, vooral wanneer ik een bedrijf zie floreren en vijf keer in waarde zie stijgen, zoals onlangs gebeurde met een van onze investeringen in Thailand, Curaçao, de Baltische staten en Mexico.

Mijn Strijd en Kansen in de Wereld van Investeringen

Maar het was niet altijd zo rooskleurig. Ik kom oorspronkelijk uit een middenklasse gezin in Friesland en we hadden het financieel niet breed. Als kind wilde ik al graag investeren, maar investeren was niet iets wat in ons gezin gebruikelijk was. Toch zag ik een kans toen ik als tiener als een van de eersten in Nederland internet had. Ik wilde domeinnamen kopen, maar zowel mijn vader als een tussenpersoon ontmoedigden me om dit te doen. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe het anders had kunnen zijn als ik toen wel geïnvesteerd had.

Mijn interesse in investeren bleef echter branden en ik ging studeren in de bank- en verzekeringssector, waar ik geïnspireerd werd door een leraar die niet alleen een ondernemer was, maar ook een slimme investeerder die miljonair was geworden. Ik wilde datzelfde leven leiden. Ondanks mijn inzet in het bankwezen besefte ik al snel dat dit niet het pad was dat mijn dromen zou waarmaken. Het werk was saai en inspiratieloos, en het stond me niet toe om mijn ware ambities als investeerder te verwezenlijken.

Investeerder in MKB
Van ondernemer naar investeerder

De Realiteit van Ondernemen

Ondanks deze tegenslagen gaf ik niet op. Ik besloot mijn eigen weg te gaan als ondernemer en ontdekte al snel dat dit mijn ware roeping was. Het was een geweldige reis en we verdienden al snel veel geld. Maar te midden van dit succes kwam het besef dat ik nog steeds niet de vrijheid had waar ik zo naar verlangde. Als ondernemer werkte ik non-stop en zag ik mijn tijd wegsijpelen.

Investeerder worden

Vastberaden om een evenwichtiger leven te creëren, besloten mijn vrouw Julia en ik onze bedrijven te verkopen en ons te richten op investeren in vastgoed en bedrijven. Dit bleek een slimme zet te zijn. We ontdekten dat we als investeerders strategisch sterk waren en onze investeringen begonnen snel te groeien in omzet en waarde. Het succes van onze investeringen wekte de interesse van anderen, en dat was het begin van Angels en Dragons, waarin we anderen leerden hoe ze dit spel van investeren en ondernemen konden spelen.

Ik ben trots op het feit dat we niet alleen investeerders helpen om rendement te behalen, maar ook ondernemers in het mkb ondersteunen met kapitaal en kennis. Het is een ultieme win-win situatie waar ik ontzettend blij van word. Mijn reis van een middenklasse gezin in Friesland naar een succesvolle en inspirerende investeerder is een bewijs dat doorzettingsvermogen en geloof in je dromen werkelijkheid kunnen worden. En ik ben vastbesloten om anderen te helpen investeerder te worden en hetzelfde te bereiken. Want als ik het kan, kunnen anderen het ook!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!