hubbz Offices

In Angels & Dragons

Transformeer Jouw Manier Van Werken met Hubbz Offices

Ooit gedroomd van een plek waar werken niet voelt als werken, maar als een avontuurlijke reis naar persoonlijke groei en succes? Waar je meer bent dan een nummer, waar je deel uitmaakt van een beweging die de wereld verandert? Stap binnen in de wereld van Hubbz Offices.


We groeien en we willen dat jij deel uitmaakt van onze reis!

Voor een toekomst waar evenwicht tussen werk en privé geen utopie is, maar realiteit – daar staan we voor. Met ons uniek concept in de markt, vogelvlucht groeiende kansen, en nu beschikbaar voor jou om bij aan te sluiten. Hubbz Offices is een coworking space in het hart van Amsterdam. We bieden flexibele werkplekken, vergaderruimtes en evenementenruimtes aan ondernemers die willen groeien. Onze missie is om de wereld van werk te veranderen door mensen te helpen hun dromen waar te maken.

Schaalbaar, Levendig, Uniek – Dat Is Onze Belofte Aan Jou

Sta jij open voor verandering en wil je groeien? Hubbz Offices biedt een schaalbaar model met een lage kapitaal intensiviteit. Met jouw investering in 10% van de aandelen, ben je niet alleen. Want bij Hubbz, sta je schouder aan schouder met een team van ervaren founders. We hebben een uniek concept ontwikkeld dat de wereld van werk verandert. Samen met jou willen we dit concept uitrollen naar andere steden en landen.

Ervaar De Hubbz Movement

Drukke dag? Met één druk op de knop een gezond broodje in je hand. Ontmoet je collega of boek een e-meeting plek – alles binnen handbereik en toch zo comfortabel als je eigen hoekje. Hier hangt de magische vibe van leven waar werk niet als werk voelt.

 

Corporate, MKB, Jij –

Onze Community Kiest Voor Flexibiliteit

Die stap terug in vierkante meters? Geminimaliseerde HQ’s? Wij zijn de passende uitkomst. Hubbz verlicht je zorg van kantoorbeheer, verbreedt je horizon voor talentwerving en is de lijm voor sociale cohesie.

Partner

We snappen dat jij het beste van het beste verdient. Daarom heeft Hubbz Offices partnerschappen die jouw werkdag transformeren tot een eigentijdse ervaring die niet te overtreffen is. Tech, mobiliteit, interieur, je noemt het, en wij hebben het. Hubbz Offices is een community van ondernemers die elkaar versterken. We geloven dat samenwerken de sleutel is tot succes en daarom hebben we een platform gecreëerd waarin jij als ondernemer kunt groeien.

Op Elk Hoekje, Jouw Perfecte Hybride Werkplek

Met vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Leiden, en meer onderweg, staan we op het punt om break-even te gaan in Q1 2024. We hebben een sterke basis gelegd en zijn klaar voor de volgende stap. We willen onze community uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar partners die ons kunnen helpen om onze visie te realiseren.

Van 50-70 vestigingen in 5 tot 7 jaar, Europese grenzen doorbrekend, naar wereldwijde aanwezigheid – dat is de droom die we samen najagen.

Onze Ambitie Met

Jouw Hartslag

 

Hoe We Onze Dromen Realiseren – Met Jouw Samenwerking

 

Beeld je in: de dag dat samenwerkende nomaden, dromers zoals jij, iedere Hubbz office binnenstappen en een community voelen waar ze zich onmiddellijk thuis voelen.

Ben jij klaar om dit nieuwe werkparadijs mee vorm te geven? Jouw visie kan onze werkelijkheid worden. Laten we deze reis samen beginnen.

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!