Het financieren van een niet te stoppen revolutie

Pablo Visser ook wel bekend als Pablo de Quinoa King, durfde het aan om zijn bedrijf Pablo’s Quinoa Revolución te pitchen bij de leden van de Angels & Dragons mastermind. Met deze keuze liet hij ambitie, lef en leiderschap zien die volledig in lijn waren met zijn doel.

Hij wilde geld ophalen van investeerders die op dezelfde golflengte zitten en net zo kritisch zijn als hijzelf. Investeerders die bereid zijn in zichzelf te investeren en hun kennis en netwerk actief willen vergroten, zodat ze dit kunnen delen met de ondernemers waar ze in investeren.

Een goede ondernemer richt zich niet op iedereen, maar durft zich te focussen op een specifieke doelgroep die wordt omschreven als zijn ideale klant. Pablo durfde deze focus te leggen op een kleinere groep investeerders, namelijk de groep die wij vanuit Angels & Dragons kennen als de ideale investeerder.

Met de mindset van zowel ondernemer als investeerder zit het goed! We blijven Pablo en zijn bedrijf volgen en wensen hen veel succes!

#mindset#ondernemer#funding#groeien#investeren#geld#succes#changetheworld#revolucion#quinoa

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!