Geld ophalen

Geld voor groei

Elk mkb-bedrijf heeft de juiste financiering nodig om te kunnen groeien, overnames te doen,
voldoende cash flow te realiseren en investeringen te kunnen doen. Bij Angels & Dragons begrijpen we dat als geen ander. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf de financiering krijgt die het nodig heeft om te kunnen groeien.

Of je nu een ambitieuze start-up bent of een gevestigde onderneming, we hebben de expertise en het netwerk om de juiste financiering te vinden die past bij jouw specifieke behoeften. We zetten onze jarenlange ervaring in om de financiering te organiseren die jouw bedrijf vooruit helpt.

Wat speelt er?

Financiers en banken hebben zich de laatste jaren steeds verder teruggetrokken van het midden- en kleinbedrijf (mkB). Het is niet hun prioriteit, waardoor veel MKB-ondernemers niet over voldoende middelen beschikken en ook niet weten waar ze geld kunnen krijgen. Dat is jammer.

Het gevolg is dat veel MKB-ondernemers niet over voldoende middelen beschikken om hun bedrijf te laten groeien of zelfs in stand te houden. Dit kan leiden tot belemmeringen in de ontwikkeling van het MKB en kan ook leiden tot faillissementen van bedrijven die anders misschien hadden kunnen overleven met voldoende financiering.

Beperkte groeimogelijkheden?

 

 

Een onderneming heeft geld nodig om te kunnen groeien, bijvoorbeeld door het aannemen van extra personeel, het uitbreiden van het productassortiment of het betreden van nieuwe markten. Als er onvoldoende werkkapitaal beschikbaar is, kan de groei van de onderneming worden belemmerd.

 

 

Cashflow-Problemen

Als er niet genoeg geld beschikbaar is om aan lopende betalingsverplichtingen te voldoen, kan dit leiden tot cashflow-problemen. Hierdoor kan de onderneming bijvoorbeeld niet op tijd leveren aan klanten of zelfs in betalingsproblemen komen.

Beperkte investeringsmogelijkheden

Als er onvoldoende werkkapitaal beschikbaar is, kan dit ook de mogelijkheden voor investeringen beperken. Hierdoor kan de onderneming bijvoorbeeld niet investeren in nieuwe apparatuur of technologie, wat nodig kan zijn om de concurrentie voor te blijven.

Totaal oplossing

Ontvang de funding én kennis die jouw MKB bedrijf nodig heeft om te groeien. Onze betrokken angels uit ons netwerk brengen niet alleen geld, maar ook hun waardevolle expertise en netwerk in. Naast funding bieden wij business coaching en begeleiding aan ondernemers, en voorzien wij onze investeerders maandelijks van kennis van ervaren specialisten. Samen bereiken we meer: ontdek de mogelijkheden voor gezamenlijke trajecten.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!