Show Order Summary
€1,995.00
Product Subtotal
Angels & Dragons Jaartraject  × 1 1,995.00
Subtotal 1,995.00
Total 1,995.00

Klant informatie

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotal
Angels & Dragons Jaartraject  × 1 1,995.00
Subtotal 1,995.00
Total 1,995.00

Payment

  • Let your customers pay with major credit and debit cards without leaving your store.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacy policy.

Testimonials

Wat een eye-opening ervaring was de investorstraining van Angels and Dragons! Ik ben onder de indruk van de diepgang en het praktische karakter van de cursus. Het heeft me geholpen om mijn investeringsstrategie te verfijnen en risico's beter te beoordelen. De training is zeer goed gestructureerd en de ondersteuning van het team was fantastisch. Ik voel me nu klaar om succesvolle investeringen te doen en mijn vermogen te laten groeien. Bedankt, Angels and Dragons
Wouter Ooms
Heerhugowaard
De investorstraining van Angels and Dragons heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik had al enige ervaring in investeren, maar deze training heeft mijn kennis naar een hoger niveau getild. De modules waren zeer informatief en de praktijkgerichte aanpak gaf me de mogelijkheid om mijn vaardigheden in de praktijk te oefenen. Bovendien was het netwerk van mede-investeerders dat ik tijdens de training heb opgebouwd van onschatbare waarde. Ik ben erg dankbaar voor deze waardevolle ervaring en beveel Angels and Dragons ten zeerste aan aan iedereen die serieus wil investeren.
Edward van Wonderen
Curacao

©2022 Angels & Dragons - All Rights Reserved

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!