Factris

In Angels & Dragons november

Funding-target: € 4.000.000,-

Wordt vandaag nog een investeerder en help ons bij het bereiken van onze ambitieuze doelen! Factris is een toonaangevend fintech-bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van het MKB met toegankelijke financiering en persoonlijke begeleiding. Sinds onze oprichting in 2017 hebben we ons onderscheiden door financieringsmogelijkheden te creëren voor kleine bedrijven en freelancers, waar andere partijen “nee” tegen zeggen.

Onze kernactiviteit is factoring, een steeds populairder wordende alternatieve manier van financiering voor ondernemers. Dit stelt kleine bedrijven en freelancers in staat om op korte termijn geld te ontvangen voor uitgevoerd werk waarvoor de factuur nog niet is betaald. Op deze manier kunnen ze de kloof overbruggen tussen het moment waarop het werk is voltooid en het moment waarop ze ervoor betaald krijgen.

We zijn trots op onze resultaten tot nu toe. We hebben meer dan 1700 klanten in meer dan zes Europese landen en hebben al meer dan €795 miljoen gefinancierd. Ons doel is om snel €1 miljard aan financieringen te bereiken en verdere uitbreiding mogelijk te maken door middel van overnames en bank partnerschappen. Bovendien zijn we momenteel bezig met de opening van een Duitse vestiging om onze lokale aanwezigheid in de EU verder te versterken.

Om deze ambitieuze doelen te bereiken, zijn we op zoek naar professionele investeerders die willen bijdragen aan ons succesverhaal. Met een investering vanaf €50.000 kunt u al deelnemen aan ons groeiverhaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze investeringsmogelijkheden. Wordt vandaag nog lid van het Factris-team en help ons bij het versterken van het MKB met onze toonaangevende financiële technologie en persoonlijke begeleiding!

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Via dit formulier kan jij aangeven dat je wilt investeren in dit bedrijf. De ondernemers van het bedrijven nemen contact met je op over de details van de investering.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!