Dit is jouw weg naar succes

Dit is jouw weg naar succes.

Het is 23 februari 2022. Edwin Schaafsma en ik, Jacco van den Brink staan onder aan de voet van de Christoffelberg op Curaçao. Terwijl we omhoog klimmen, ontstaat er een geweldig plan. Een plan dat de afgelopen maanden is ontwikkeld en waar jij nu volop van kunt profiteren!

Ik heb alle vormen van investeren de afgelopen jaren uitgetest en heb duizenden mensen hierbij bereikt. De mooiste vorm van investeren die ik tot nu toe heb gezien, was alleen op tv te zien en leek voor mij nog onbereikbaar. Bij Dragons’ Den zag ik hoe mensen investeren in mooie MKB-bedrijven, meedenken en hun netwerk ter beschikking stellen. Hoe gaaf zou het zijn om op deze manier niet alleen bij te dragen, maar ook te leren en dus in jezelf te investeren?

Edwin vertelt me dat hij dit doet, hoe mooie rendementen hij maakt en hoe gaaf het is. Hij loopt zelf tegen hele andere problemen aan. Nu hij in zo’n 15 bedrijven zit, raakt hij aan zijn groeimaximum (tijd en focus zijn vereist). Geregeld vragen mensen in zijn omgeving, zoals ik, hoe hij dat doet, investeren in bedrijven. Vol passie vertelt hij dan over zijn ervaringen en de kansen die hij heeft gehad. Om vervolgens tot de bevinding te komen dat de luisteraar er niets mee doet.

Ik had de informatie en kansen zo op zijn bord gelegd. Hij deed er vervolgens niets mee. Daarom is hij ook nog steeds arm, verzuchtte Edwin. Maar wat pas echt zonde is, zijn al die Nederlandse bedrijven die, omdat ze bij de banken niet terecht kunnen, nu geld in het buitenland moeten ophalen. Die zien we straks allemaal verdwijnen.

Na het bereiken van de top van de Christoffelberg en een half jaar finetunen met ons programma Angels & Dragons zijn we eruit. Zowel onze missie als de ondersteuning voor investeerders moet groter!

MISSIE: Een groot netwerk van investeerders en ondernemers aan elkaar verbinden met het gezamenlijke belang om te groeien. Zo maken we onszelf minder afhankelijk van banken of de grillen van een overheid. o.a. Dylan PelsKooijman MSTA Werner Huisman en Edward van Wonderen haakte hierop aan en mooie bedrijven staan te trappelen om mee te doen.

ONDERSTEUNING: Om tot actie over te gaan in de mogelijk nieuwe wereld van het investeren in bedrijven, moet er een Angels & Dragons all-in jaartraject bestaan. Een traject waarin je door ervaren partners als @ernest Ernest GorterFemke Hogema en Bernd Mintjes onder andere het volgende krijgt:

1. Voorrang bij investeringen: Krijg bij het investeren in alle projecten van Angels & Dragons voorrang ten opzichte van niet-leden ter waarde van €3.999,-.

2. Masterclass – Live dag: Leer in 1 volle dag alles over het investeren in bedrijven en over hoe jouw brein keuzes maakt (zie website) ter waarde van €499,-.

3. Maandelijkse mastermind: 12 trainingen van specialisten, waaronder 4 terugkommomenten met Sparkwise en Bernd Mintjes (zie website) ter waarde van €708,-.

4. Jaarlijks live event: Groot Angels & Dragons evenement met grote sprekers, pitches van ondernemers en lekker eten ter waarde van €499,-.

5. Tools & Training: Jouw eigen vermogen tool en tool om jouw eigen waardering te bepalen. Leer ermee te werken aan de hand van onze videotraining ter waarde van €399,-.

6. Juridische hulp: Videotraining en hulp bij jouw vragen met betrekking tot het samenstellen van jouw beleggingsportefeuille ter waarde van €449,-.

Dragons-prijs Angels & Dragons Jaartraject

De totale waarde is €6.553,-, maar komende maand hebben we een speciale DRAGONS-prijs: €1.499,-.

Je kunt het jaartraject hier nu aanschaffen!

P.S. Heb jij bij ons eerder de masterclass gevolgd of lidmaatschap op de mastermind aangeschaft? Stuur ons dan nu een privé-bericht. Voor jou hebben we bovenop de Dragons-korting nog een extra korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!