BonHydroponics

Funding-target: € 1.000.000,-

BonHydroponics is opzoek naar een funding van in totaal € 1.00.000,-. Download het pitchdeck om alles te weten te komen over het bedrijf. Je kunt bij Mastermatch instappen vanaf € 10.000,-

Status funding

Gefund 25%

De funding is nog open! Vraag het pitchdeck aan, of meld je direct aan voor de lunch!

Investorslunch op 7 december

Bas Kooijman komt op 7 december speciaal naar Nederland gevlogen om een investorslunch te hosten. De lunch vind plaats in Amersfoort, begint rond 12:00 en eindigt rond 15:00.

De exacte locatie en het volledige programma delen we via de e-mail. Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan via onderstaande knop!

Mocht het niet lukken om bij de lunch aanwezig te zijn? Dan is het ook mogelijk om aan te schuiven bij de investorsborrel in de avond. Tijdens deze borrel verteld Bas Kooijman over de samenstelling van de verschillende fondsen.

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Via dit formulier kan jij aangeven dat je wilt investeren in dit bedrijf. De ondernemers van het bedrijven nemen contact met je op over de details van de investering.

Aanmelden investorslunch

Meld je via onderstaand formulier aan voor de investorslunch van Florint Vacations Curacao op 5 januari. Via de e-mail ontvang je dan alle informatie over de lunch.

Aanmelden investorsborrel

Meld je via onderstaand formulier aan voor de investorsborrel van DHF op 7 december. Via de e-mail ontvang je dan alle informatie over de borrel.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!