BiyoMap

Biyomap is al sinds 2008 dé leverancier van duurzame kunstbescherming. Met de BIYOMAP Transport- en Beschermingshoes bieden wij een milieuvriendelijke verpakking voor schilderijen en kunstwerken, die optimaal geschikt is voor het bewaren en vervoeren van deze kostbare werken. Onze mappen zijn gemaakt van minstens 50% gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. Daarmee zijn ze een duurzaam alternatief voor milieubelastend bubbelplastic.

Recentelijk hebben twee ondernemers Biyomap overgenomen, samen met een kleine groep investeerders via Angels en Dragons. Hun doel is om het bedrijf verder te laten groeien in een zeer interessante, snelgroeiende markt waarbij duurzaamheid voorop staat.

Biyomap staat voor hoge kwaliteit mappen van 100% recyclebaar materiaal. Wij bieden een duurzame en professionele verpakking voor al uw kunstwerken.

In de afgelopen jaren is er voornamelijk onderhoud gedaan bij bestaande relaties en is het bedrijf alleen draaiende gehouden. Maar er zijn veel kansen om verder te groeien. Zo willen wij uitbreiden naar 50 landen, ons aanbod vergroten en meer klanten aantrekken (zowel nieuwe als bestaande klanten). Daarnaast willen wij inzetten op meer online zichtbaarheid en groei.

Waarom investeren in Biyomap? Wij zetten in op snelle groei en waardevermeerdering, met uiteindelijk een exit. Onze huidige winst bedraagt €60.000 per jaar en groeit snel. De huidige waarde van het bedrijf is €150.000.

Let op: deze casus kan niet meer worden gefinancierd. De funding is al bij de members van Angels en Dragons opgehaald. Dit is zo snel gegaan dat er geen show van gemaakt hoefde te worden.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!