A Perfect Jane

In Angels & Dragons

Funding-doel: € 150.000,-

Er is een groeiende groep modebewuste vrouwen die niet alleen aandacht besteden aan er goed uitzien, maar ook aan het welzijn van de wereld, hun ecologische voetafdruk en het tonen van compassie en empathie voor dieren.

 

Als je, net als mode,-en dierenliefhebster Suzanne, op zoek gaat naar trendy veganistische laarzen, kom je echter bedrogen uit! Letterlijk: leer doodt, en niet alleen dieren. Daarbovenop zijn kwalitatief hoogwaardige laarzen nauwelijks te vinden. 

De vraag naar laarzen die ethisch verantwoord worden gemaakt, is enorm en groeit. De wereldwijde markt voor veganistische schoenen had zelfs een waarde van $157,898.2 miljoen in 2020 en zal naar verwachting $300,199.6 miljoen bereiken tegen 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6.8% van 2021 tot 2030.

Maar het aanbod was schaars. Vooral het aanbod van veganistische laarzen van hoge kwaliteit en met een goed ademend vermogen. Dus besloot Suzanne om ze zelf te ontwerpen! Enkele van haar uitgangspunten:

  • 100% diervriendelijk & veganistisch
  • Niet getest op dieren
  • PETA-Approved Vegan gecertificeerd 
  • Duurzame & gerecyclede materialen 
  • Hoge kwaliteit en ademende materialen
  • Gemaakt van appel leer
  • 1% gaat naar Animal Rescue
  • Ethische productie in de EU
  • Beter voor de planeet en dieren

 

Media en beroemdheden sprongen op haar eerste collectie, en nu is het tijd om op te schalen!

Suzanne realiseerde zich dat de wereld mooier en beter maken vooral leuk was wanneer ze het samen kon doen. En nu kun jij deel uitmaken van haar bedrijf!

Suzanne wil €150.000,- ophalen, en je kunt instappen vanaf €7500,-. Naast een mooi aandeel in het bedrijf ontvang je een geweldige beloning (vraag via de link het pitchdeck op voor meer informatie en bekijk straks Suzanne haar hele verhaal in onze mooie show).

A Perfect Jane wordt gewaardeerd op €500.000,- vóór de investering.

Wees er snel bij, want nog voor de opnames van haar show zijn de eerste 30% al toegewezen aan enkele van onze proactieve investeerders.

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Direct investeren

Laat via onderstaand contactformulier jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op (bij voorkeur via de telefoon) om de investering te realiseren!

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!