Agrarische sector bied juist nu kansen

Agrarische sector bied juist nu kansen

De agrarische sector heeft het zwaar en is aan veel verandering onderhevig. Een markt vol verandering is per definitie een markt vol kansen en binnen deze kansen presenteert Werner Huisman zich komende maand in onze liveshow van Angels & Dragons met zijn bedrijf Holland BioProducts.

De agrarische sector vinden Edwin Schaafsma en ik belangrijk voor de mensheid omdat het de voedselvoorziening verzorgt en ook andere belangrijke producten levert, zoals hout, vezels, en medicinale planten. De agrarische sector kan ook bijdragen aan de lokale economieën en het behoud van het platteland.

Wil jij mee profiteren van de kansen in deze sector en zien of jij met geld, kennis en/ of je netwerk als angel bij kan dragen? Start dan maandag 10 januari met ons aan deze mooie reis en laat je meenemen in hoe voedsel gecreëerd kan worden zonder het uitputten van onze water voorraat, aantasting van de bodem, uitstoot van te hoge CO2 en ook nop op een manier dat het pesticide vrij geteeld wordt!

Meld je nu aan via de link onder deze post zodat jij tijdig updates zal ontvangen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!