A&D Masterclass

Nog niet zo heel lang geleden was hij ons VIP bij een pitch van het bedrijf DHF Capital. Onder het mom van “never change a winning team” vroegen wij Arnout van der Swaluw zijn bak aan ervaring op het gebied van ondernemen, financieren en investeren te gaan delen met de investeerders uit de Mastermind van Angels & Dragons.

Arnout heeft een hele lange lijst aan succesvolle ondernemingen opgezet en toonde zich onder andere als voormalig eigenaar van Succesgids ook maatschappelijk betrokken. We zijn met Arnout als spreker bij Angels & Dragons uitermate content omdat hij heel veel weet over alternatieve en creatieve vormen van financiering en over zowel actief als passief investeren, waarbij hij oog heeft voor zowel winstmaximalisatie als risicominimalisatie.

Of het nou gaat om een vastgoedaankoopfinanciering, een herfinanciering, of een bedrijfsfinanciering, Arnout heeft veel ervaring en een groot netwerk. Zoals Arnout zegt: “Je wilt vermijden dat je bij de banken een ‘computer says no’ reactie krijgt.” Dat ligt absoluut in lijn met de missie van Angels & Dragons uiteraard.

28 maart ook aanwezig zijn bij deze mastermind en in ons all in jaartraject alles leren over het investeren in bedrijven?

Komende maand hebben we een speciale actie voor ons all-in jaartraject. Je krijgt dan handige tools, videotrainingen, een hele dag lang een masterclass van Sparkwise en Bernd Mintjes, nog 12 extra masterminds. Ook krijg je de kans eerdere masterminds terug te kijken van o.a. Steffy Roos du MaineEdwin SchaafsmaFemke HogemaMartijn Hendrikx en nog veel meer.

Lees er over via de link onder deze post!

#team#change#content#ondernemen#geld#financieren#groeien#persoonlijkegroei#ontwikkelingBart BoschFolkert LouwsmaElisa van ZandbergenJulia Kizimenko

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!