Timms

In Angels & Dragons

Investeer in de Toekomst van Timms Sports Drink - Een Bijzondere Kans bij Angels & Dragons

Funding-doel: € 300.000,-

Ontdek een unieke mogelijkheid om te investeren in het drankje van niemand minder dan Marianne Timmer, Olympisch goud medaille houder.

Introductie van Timms Sports Drink

Welkom bij Timms Sports Drink, het vernieuwende bedrijf dat hoogwaardige sportdranken ontwikkelt, met niemand minder dan Marianne Timmer als stuwende kracht. Marianne, Olympisch kampioene en professioneel atlete, heeft haar expertise ingezet om een functionele sportdrank te creëren die atleten wereldwijd helpt hun prestaties te optimaliseren.

 

Bewezen Succesverhalen

Marianne Timmer, gerespecteerd en onderscheiden als Olympisch kampioene, heeft met Timms Sports Drink al talloze atleten geholpen om hun doelen te bereiken en hun prestaties te maximaliseren. Haar passie voor sport en gezondheid drijft ons om sportdranken van de hoogste kwaliteit te leveren.

 

De Groei van de Frisdrankenmarkt

De wereldwijde frisdrankenmarkt heeft een verschuiving gezien naar functionele dranken. In landen als Nederland heeft Marianne’s eigen ervaring als atlete en kampioene, en haar betrokkenheid bij Timms Sports Drink, geleid tot innovatieve en aansprekende introducties. Dit is niet alleen een drankje, maar een lifestyle: beter, gezonder en verantwoordelijker.

 

Het Concept van TIMMS

TIMMS is een veilige functionele sportdrank die voorziet in de hoge behoeften van de markt: “clean label, clean package, functional en hydrating”. Onze productiepartner, de gespecialiseerde bottelarij Guldenkrohn in Duitsland, garandeert duurzame verpakkingen met een CO2-verantwoorde aanpak.

 

Marketing & Verkoopstrategie

Vanuit Noord-Nederland bouwen we met Marianne Timmer aan een marketing- en salesorganisatie die de niches in de functionele drinks markt bedient. Marianne’s invloed als founding partner en 3-voudig Olympisch kampioen zal zorgen voor een krachtige start. Onze marketingmix zal de vraag stimuleren.

 

Investeer in Onze Groei

Voor onze groeiplannen zoeken we een investering van 300.000 euro, waarbij 25 procent van de aandelen wordt uitgegeven. Je kunt al meedoen vanaf 10.000 euro.

 

Ontvang Nu Jouw Exclusieve Pitchdeck

Wil je de diepgaande inzichten ontdekken en meer leren over deze kans met Marianne Timmer? Vraag nu ons exclusieve pitchdeck aan.

Als eerste nieuwe investeringsmogelijkheden
ontvangen via jouw e-mail?

Vraag het pitchdeck aan

Via dit formulier kan jij gratis het pitchdeck opvragen. Je ontvangt het pitchdeck in je e-mail.

Gratis ebook: Hoe vermijd ik de valkuilen

Wil jij als investeerder het maximale uit je geld halen en investeren in het MKB? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar voordat je begint, is het belangrijk om te weten welke valkuilen je moet vermijden. Ons gratis e-book onthult de 10 meest gemaakte fouten bij het investeren in het MKB en biedt waardevolle inzichten en tips om deze fouten te voorkomen. Met de kennis uit ons e-book ben jij goed voorbereid om je investeringen te laten groeien en te profiteren van de kansen die het MKB te bieden heeft. Download ons e-book nu en zet de eerste stap naar succesvol investeren!